Am inceput acest blog, http://get-a-pet-help.blogspot.com, separat de cel pe care il tineam aici http://klaudiakrueger.blogspot.com pentru ca de la o vreme, desi si acolo aveam info despre catei, am simtit nevoia de a nu mai amesteca aceste doua subiecte pentru a nu incurca pe cei care vor doar sa ajute animalutele.
Comunitatea Romani pentru Animale

proteste

Luni, 28 martie, ora 20:00, Piata Unirii Timisoara: Flashmob impotriva eutanasierii, la ora 20, durata maxim 15 minute! Luni ca sa se creeze doua evenimente, presa sa scrie de doua ori despre proteste si sa le explice, azi [n.b in 28] in Timisoara... maine in Bucuresti, asta sa fie deviza. Afisul inca nu e gata. Asteptam orice sugestii orice idei in vederea desfasurarii eficiente a flashmob-ului.




MEETING MARTI 29 MARTIE LA BUCURESTI!! CEI DIN BUCURESTI, VA ROG CONTACTATI-L PE IONUT, ARE MARE NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU AZI, MAINE SI PANA MARTI!!! ANUNTATI PE TOTI CEI PE CARE-I CUNOASTETI DIN BUCURESTI SI MOBILIZAREA VA ROG MULT!!! 0727769 509 sau pe messenger mergem.impreuna. SUNTEM PE ULTIMA SUTA, ACUM SAU NICIODATA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu